...gelegen in de wonderbaarlijke vallei van Lesse en Lhomme.
Inderdaad is de provincie Namen het rijk van heuvels en klaterende rivieren, die door de eeuwen heen de beroemde grotten van Han-sur-Lesse en die van Lorette-Rochefort uitgroeven. Zin om een paar dagen te blijven? met z'n tweeën, het gezin of met vrienden ?

Met een warme glimlach wordt u onthaald bij Malou, in een huis vol charme, gebouwd begin 1800 en opgenomen in het bouwkundig erfgoed van België ( vol.22, p955) waarin hout en steen aan de gemoedelijke sfeer van een Ardens dorpje uit het verleden herinneren.

Het is in het hart van Jemelle (Rochefort) gelegen, waar de twee kronkelende rivieren, Lhomme en Wamme, u verwelkomen


Rust genieten en lekker ontspannen kunt u in een gezellige en "cosy" gastenkamer met douche en WC.

Kamers


Tarief per nacht, ontbijt inbegrepen :

45 euro voor 1 persoon

55 euro voor 2 personen

Cash betaling - huisdieren niet toegelaten

Ontdek de streek

Het land van de valleien is als een onmetelijke tuin met heuvels, kabbelende beekjes, rotsformaties en oasen van vruchtbare akkers. Om deze natuurlijke rijkdommen te ontdekken en te waarderen,gebruiken wij de eenvoudige schatten die de natuur ons van oudsher aanbiedt en ons nauw aan het hart liggen.

 • Ontbijt

  Door de vrijgevigheid van de natuur kunnen wij u heerlijke huisgemaakte jams en originele confituren aanbieden, gemaakt van vers geoogste vruchten uit eigen tuin en de bossen uit de omgeving... (frambozen, kornoeljen, braambessen.....)
  ...en onze recepten of gerechten op basis van daslook, appeltjes van de lariks, vlierbloemen... geven wij graag over aan onze gasten.

 • Chemin des Saveurs en Wallonie

  Alles in de Ardennen lijkt te zijn om lichaam en geest te voorzien van een goede dosis zuurstof. In dit paradijs van frisse lucht vindt u in de streek van Rochefort 800 km bewegwijzerde wandel- en fietsroutes.

 • Geschiedenis, geuren en smaken

  Het is ook de gelegenheid te blijven stilstaan om kennis te maken met ons rijk erfgoed, de bewogen geschiedenis en kleurrijke tradities. Hier, waar het leven nog goed is, staan de overheerlijke geuren en smaken van de gulle natuur aan de basis van oud culinair vakmanschap. Vergeet niet het lekkere Trappistbier van Rochefort of een van de andere regionale bieren te proeven. Zij worden allen met liefde gebrouwen en moeten natuurlijk met mate worden gedronken.

 • Na de wandeling

  Na een ontdekkingstocht in deze gulle natuur, ver weg van de alledaagse stress kunnen natuurliefhebbers een kijkje nemen in de bibliotheek waar boeken en documentaties u in de gastenliving alles over hun schatten vertellen.

 • En nu
  vooruit!

Onze partners

Contact


Zo vindt U ons

Malou Kerres
rue de la Lhomme, 7
B - 5580 Rochefort / Jemelle. Belgique
Tél. : +32(0) 479 75 99 00
E-Mail : info@derrierelesterres.be